Dansk     Deutsch     Русский     English Et erhvervsarbejde og lidt fagligt læsestof Tekst og CAD arbejde ISO certificering og KLS arbejde DOWNLOAD af et arbejde Et hæfte om 'kvalitet' Jobs, erfaring m.v. Baggrund, uddannelse m.v. Det suplerende læsestof

Baggrund, uddannelse m.v.

I det følgende mine faglige erfaringer på arbejdsmarkedet.

                                                                                                                                                         Ing. Jakob Jakobsen    |    Bakkevej 7, 1 sal TH, 5700 Svendborg    |    Tel.: Skype ID eller 9110 0921    |    E-post: post@jakobjakobsen.dk

I de sidste cirka 20 år har jeg deltaget i forskellige arbejdsgrupper. Og jeg har gennemført projekter i det private erhvervsliv samt også nogle projekter lidt for det offentlige.

Det har hovedsageligt været arbejde karakteriseret som opgaver i bioteknologi, robotteknologi, marine og i elektromekaniske delsystemer (software og hardware). Og jeg har udført opgaver til gennemførelse af ISO 9001, ISO 14001 og TÛV certificeringer og hjulpet med fremlæggelse i nogle organisationer til akkrediteret bureau for certifikatudstedelse. Dette var blandt andet til den nye robotindustri i Odense beliggende i Syddanmark nær universitetsmiljøet.

Og for at læse mit komplette personlige CV kan man vælge at kigge videre på Internet. Brug således denne lille genvej til LinkedIn databasesystemet.

Jeg kan udføre tekniske samtaler på engelsk og dansk, samt udføre små samtaler og skrive en mindre tekst på russisk og tysk beregnet til eksempelvis et AutoCAD LT tegningsmateriale.