Dansk     Deutsch     Русский     English Meine Arbeit und das private Schreiben Illustrationen und Schreibarbeit ISO-Zertifizierung und QMS-Handbücher DOWNLOAD der Arbeit Ein kleines Buch über Qualität Erfahrung usw. Lebenslauf, Ausbildung usw. Das private Schreiben

Lebenslauf, Ausbildung usw.

I det følgende mine faglige erfaringer på arbejdsmarkedet.

                                                                                                                                                         Ing. Jakob Jakobsen    |    Bakkevej 7, 1 sal TH, 5700 Svendborg    |    Tel.: 5274 5305 / 9110 0921    |    E-post: post@jakobjakobsen.dk

I de sidste cirka 20 år har jeg deltaget i forskellige arbejdsgrupper og gennemført projekter for det private arbejdsliv og lidt til den offentlige sektor.

Det har hovedsageligt været arbejde karakteriseret som opgaver for bioteknologi, robotteknologi, marine og finmekaniske opgaver (software og hardware). Og jeg har udført opgaver til gennemførelse af ISO 9001, ISO 14001 og TÛV certificeringer og fremlæggelse til akkrediteret bureau for certifikatudstedelse. Således blandt andet til den nye robotindustri i Odense og Syddanmark.

Jeg kan udføre tekniske samtaler på engelsk og dansk, samt udføre mindre samtaler og skrive en mindre tekst på russisk og tysk til et CAD tegningsmateriale.